Loading…
SKUP 2018 has ended
Back To Schedule
Saturday, April 14 • 10:30am - 11:30am
Slik holder du orden i graveprosjektet ditt

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.

Denne sesjonen er delit i to:
1. Fjorårets SKUP-vinner Mona Grivi Norman deler sine beste triks for å holde orden når dokumentene hoper seg opp. Hvilke system fungerer? Hvordan best holde oversikt når du har flere innsynsbegjæringer å klage på samtidig? Hvordan strukturerer du dokumenter og oppgaver?Sesjonen passer like godt for lokalavisjournalister – som for dem som jobber med de aller største graveprosjektene.
2. Erlend Frafjord gravde fram nesten 10.000 sider med etterforskningsdokumenter i Tina Jørgensen-saken som politiet nektet ham innsyn i. Resultatet ble en kritikerrost bok som avslørte store svakheter ved drapsetterforskningen. Frafjord dokumenterte blant annet en rekke mulige gjerningsmenn og spor i saken som politiet aldri har etterforsket til bunns. På SKUP forteller Frafjord hvordan han systematiserte det omfattende materialet, og deretter bearbeidet det til en spennende kriminaldokumentar.


Speakers
avatar for Erlend Frafjord

Erlend Frafjord

Journalist, Frilans
Erlend Frafjord har 20-års erfaring som nyhets- og gravejournalist fra bla. Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Magasinet Plot. For tiden jobber han med en finansdokumentar i bokform og tv-serie om Tina Jørgensen-saken. 
avatar for Mona Grivi Norman

Mona Grivi Norman

Journalist, VG
Har vært ansatt i VG siden 2007 og er nå journalist på VG dagsorden. Hun har tidligere jobbet i Akers Avis Groruddalen og TV2 Nyhetene og var VGs stringer i Berlin fra 2014-2016. Vant SKUP-prisen i fjor for psykiatri-avsløringen.


Saturday April 14, 2018 10:30am - 11:30am CEST
Ormen Lange 2