Loading…
SKUP 2018 has ended
Back To Schedule
Saturday, April 14 • 9:00am - 10:00am
Funnet hengende i tre - men hvorfor? (English)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.

Den 5. januar ble den eritreiske asylsøkeren Kahsay Mekonen funnet hengende i et tre utenfor den tyske byen Bremen. Hva hadde skjedd? Var det virkelig et selvmord?
I tre år har gravejournalist Sanne Terlingen (OneWorld, Nederland) gått opp sporene. Et detektivarbeid av de sjeldne har ledet henne på sporet av menneskesmuglere og organhandel. På SKUP forteller hun om det omfattende arbeidet: om hvordan hun til tilgang til Mekonens bankkonto og personlige eiendeler - og om hvordan historien om én person utviklet seg til å handle om manglende politisamarbeid og Europas behandling av asylsøkere. 


Moderators
avatar for Mona Grivi Norman

Mona Grivi Norman

Journalist, VG
Har vært ansatt i VG siden 2007 og er nå journalist på VG dagsorden. Hun har tidligere jobbet i Akers Avis Groruddalen og TV2 Nyhetene og var VGs stringer i Berlin fra 2014-2016. Vant SKUP-prisen i fjor for psykiatri-avsløringen.

Speakers
avatar for Sanne Terlingen

Sanne Terlingen

Journalist, OneWorld
Sanne Terlingen is an investigative journalist reporting on migration, people smuggling, human trafficking, the war on terror and the long arm of the Eritrean regime in Europe. She currently works for OneWorld (magazine and online) and Argos (the main investigative programme on the... Read More →


Saturday April 14, 2018 9:00am - 10:00am CEST
Ormen Lange 1