Loading…
SKUP 2018 has ended
Back To Schedule
Saturday, April 14 • 10:30am - 11:30am
Avslørte Ap-toppens interesser (11.00)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Adresseavisen avslørte at den trønderske Ap-toppen og Staur-partner, Rune Olsø, hadde inngått en avtale som skulle gi investeringsselskapet Staur totalt seks millioner kroner for å sikre at grøntområdet Kystad ble boligområde. To millioner var allerede utbetalt. Saken førte blant annet til at Olsø likevel ikke ble leder av Trøndelag Ap og at Trondheim ble landets første by som innførte lobbyregister. I februar i år henla Økokrim saken ette bevisets stilling, men etterforskningen har avdekket nye oppsiktsvekkende opplysninger i saken som dermed har rullet videre.

Speakers
avatar for Lajla Ellingsen

Lajla Ellingsen

Journalist, Adresseavisen
Lajla Ellingsen er journalist i Adresseavisens samfunnsavdeling. Hun har sammen med Mari By Rise jobbet med en rekke større prosjekter i Adresseavisen de siste 13 årene - blant annet Helsereisene, Kraftfondet, De Glemte barna, Makteliten og selvmord i psykisk helsevern.
avatar for Mari K. By Rise

Mari K. By Rise

Journalist, Adresseavisen
Mari K. By Rise er journalist i Adresseavisens samfunnsavdeling. Hun har sammen med Lajla Ellingsen jobbet med flere større prosjekter i Adresseavisen de siste 13 årene, blant annet seriene om Makteliten, De glemte barna, Kraftfondet, Helsereisene og Selvmord i psykisk hels... Read More →


Saturday April 14, 2018 10:30am - 11:30am CEST
Ormen Lange 3