Loading…
SKUP 2018 has ended
Back To Schedule
Saturday, April 14 • 3:30pm - 4:30pm
Metodene bak "Lykkelandet" (16.00)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.

Spaning, skjult kamera, fotfølging og systematisk kartlegging på Facebook. Journalistene bak Lykkelandet deler metodene som gjorde det mulig å rulle opp et stort, organisert kriminelt nettverk i Bergen.
Prosjektet er omfattende og reiser mange problemstillinger, men dette foredraget vil i all hovedssak handle om observasjon som metode, samt etiske utfordringer og vurderinger.


Speakers
avatar for Synnøve Bakke

Synnøve Bakke

Journalist, NRK
Synnøve Bakke er født i 1968 og har medieutdannelse fra Polytechnic of Central London. Hun har jobbet i NRK siden 1992. Fra 2005 har hun vært tilknyttet Brennpunktredaksjonen. Synnøve Bakke har, sammen med Kjersti Knudssøn, vunnet en rekke priser for sine dokumentarer.
avatar for Anette Berentsen

Anette Berentsen

Fotograf og redigerer, NRK
Anette Berentsen er født i 1970 og har fotoutdannelse fra Wolverhampton University, og Bournemouth University. Hun har jobbet i NRK siden 1998, som fotograf og redigerer. Anette Berentsen har laget en rekke dokumentarer og serier, i tillegg til nyhetsarbeid.
avatar for Kjersti Knudssøn

Kjersti Knudssøn

Journalist, NRK
Kjersti Knudssøn er født i 1968 og har journalistutdannelse fra Volda. Hun har jobbet i NRK siden 1993. Siden 2002 har hun vært tilknyttet Brennpunktredaksjonen. Hun har produsert en rekke undersøkende dokumentarer på ulike felt. Kjersti Knudssøn har, sammen med Synnøve Bakke... Read More →


Saturday April 14, 2018 3:30pm - 4:30pm CEST
Ormen Lange 3