Loading…
SKUP 2018 has ended
Back To Schedule
Saturday, April 14 • 10:30am - 11:30am
Trump-biografen vs Mosveen (English)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.

Putlitzer-prisvinner og Trump-ekspert gjennom 30 år David Cay Johnston mener at den undersøkende journalistikken i USA er på bedringens vei som følge av at Trump ble president. I denne sesjonen møter Johnston VGs politiske reporter og tidligere USA-korrespondent Eirik Mosveen til en samtale om Trumps første år som president - og hva det har gjort med journalistikken.


Moderators
avatar for Maria Hasselgård

Maria Hasselgård

Journalist, NRK
Maria Hasselgård er journalist i NRK Brennpunkt, tidligere i utenriksavdelingen og politisk avdeling i NRK. Hun er statsviter med utdannelse fra Oslo, London og Athen.

Speakers
avatar for David Cay Johnston

David Cay Johnston

Journalist og forfatter, Frilans
David Cay Johnston er en prisvinnende gravejournalist og forfatter. Han har tidligere vært leder for IRE - Investigative Reporters and Editors. Johnston har gitt ut en rekke bøker, og er nå aktuell med boken "It's Even Worse Than You Think: What the Trump Administration Is Doing... Read More →
avatar for Eirik Mosveen

Eirik Mosveen

Journalist, VG
Eirik Mosveen har jobbet i VG siden 1995. Mosveen har vært politisk reporter, kommentator, ledet politikkgruppa i VG - og vært VGs USA-korrespondent. Er i dag reporter i dagsorden-gruppa i VG. 


Saturday April 14, 2018 10:30am - 11:30am CEST
Oseberg