Loading…
SKUP 2018 has ended
Back To Schedule
Friday, April 13 • 5:45pm - 6:45pm
Panoramautsikt til det grå eiendomsmarkedet (kl. 18.15)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Drammens Tidende publiserte før jul historien om hvordan pukkverkskongen fra Hokksund fant sammen med en lokal investor fra det pakistanske Drammen for å klare å selge tungsolgte leiligheter med offentlig støtte under det eksklusive navnet Gjerpenkollen Panorama. Menneskene journalistene snakket med hadde ikke de store mulighetene til å kjøpe seg inn på boligmarkedet. De satte seg i gjeld oppover ørene ved hjelp av ulovlige lån, brudd på bransje- og etiske standarder, og forsøk på å fjerne forbrukerrettigheter. Saken er nå under politietterforskning.

Speakers
avatar for Herborg Bergaplass

Herborg Bergaplass

Journalist, Drammens Tidende
Herborg Bergaplass er nyhetsjournalist, med hovedvekt på samfunn og politikk. I tillegg til allsidig journalistisk erfaring har hun vært lokalavisredaktør.
avatar for Karianne Braathen

Karianne Braathen

Nyhetsredaktør, Drammens Tidende
Karianne Braathen er politisk redaktør i Drammens Tidende. Hun har allsidig journalistisk erfaring og er tidligere Skup-diplomvinner.
avatar for Knut Erik Friis

Knut Erik Friis

Fagredaktør, Drammens Tidende
Knut Erik Friis er fagredaktør for undersøkende journalistikk i Drammens Tidende. Han gikk over til pressen i høst etter å ha jobbet i ti år med gransking av korrupsjon og annen grov økonomisk kriminalitet, de siste fire årene som partner i PwC. Før det jobbet Knut Erik... Read More →


Friday April 13, 2018 5:45pm - 6:45pm CEST
Ormen Lange 3