Loading…
SKUP 2018 has ended
Back To Schedule
Saturday, April 14 • 3:30pm - 4:30pm
Den store sportsdebatten: Supporter eller journalist?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Idretten er profesjonalisert, det er store penger i omløp, idrettsorganiasjonene er blitt en del av næringslivet, men fanger norske sportsredaksjoner opp alt dette? Ofte er det tette bindinger mellom mediene og  idrettsutøvere/organisasjoner. Er sportsjournalistene supportere eller kritiske journalister, eller er de litt begge deler? Et argumentsterkt panel, under kyndig ledelse av Ingerid Stenvold, skal sørge for en debatt med høy temperatur.

Moderators
avatar for Ingerid Stenvold

Ingerid Stenvold

Nyhetsanker, NRK
Ingerid Stenvold er nyhetsanker i Dagsrevyen i NRK. Hun har tidligere jobbet for NRK Sport og har selv bakgrunn som landslagsutøver i langrenn.

Speakers
avatar for Lise Klaveness

Lise Klaveness

Advokat, Norges Bank
Lise Klaveness er tidligere landslagsspiller i fotball og NRKs fotballekspert. Hun jobber til daglig som advokat i Norges Bank. 
avatar for Niels Røine

Niels Røine

Kommunikasjonssjef, Norges idrettsforbund
Niels Røine er kommunikasjonssjef i Norges idrettsforbund og har tidligere blant annet vært redaktør i VG, sjefredaktør i Scandinavia Online og adm. dir. i Norsk Toppfotball.
avatar for Esten O. Sæther

Esten O. Sæther

Kommentator, Dagbladet
Esten O. Sæther har vært tilknyttet Dagbladet siden 2000, både som reporter og redaktør. I dag er han både sportskommentator i Dagbladet og lønnet sjef for det norske futsallandslaget. Han er også mangeårig trener for KFUM-Kameratene Oslo i 2.divisjon.
avatar for Leif Welhaven

Leif Welhaven

Kommentator, VG
Leif Welhaven er kommentator i VG-sporten. Han har jobbet i VG siden 2002 og var tidligere nyhetsleder, nyhetsreporter og utenrikskorrespondent.  Welhaven har også bakgrunn fra Aftenposten og Budstikka. Syv års utdannelse innen jus, statsvitenskap, journalistikk og strategisk... Read More →


Saturday April 14, 2018 3:30pm - 4:30pm CEST
Oseberg